Uçurum Dizisi İçin İlginç Tanıtım

uçurum dizisi, Uçurum Dizisi ilginç tanıtım, uçurum dizisi izle

Uçurum dizisi için ilginç tanıtım
Ocak ayında atv ekranlarında başlayacak Uçurum dizisi için ilginç gazete ilanları tasarlandı.
Medyatava'nın haberine göre yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği dizinin ilk ilan tasarımı Sabah Gazetesinin İstanbul sayfasında yer aldı.

Üzerinde Sahte damgası olan bir vatandaşın kimliği gazetenin sol alt köşesine yerleştirildi. Başarılı oyuncu Erdal Yıldız'ın fotoğrafının yanında Yaman Çetin yazan bir kimlik, otel ve pavyon işletmecisi ?Yaman?ı canlandıracak Erdal Yıldız?ın karakteri hakkında önemli bir ipucu veriyor.

Dizinin ikinci ilanı ise ertesi gün yine Sabah Gazetesi'nde Günün İçinden sayfasında yer aldı. Sayfada Mehmet Ali Nuroğlunun fotoğrafıyla birlikte yer alan Adem Sır adlı karakterin sürücü belgesinin üzerine ise Aranıyor? yazıldı.

Önümüzdeki günlerde de gazete sayfalarında karşılaşabileceğiniz bu ilanların her biri karakterler hakkında önemli bir ipucu veriyor.

Çekimleri Moldova, Ağrı ve İstanbul arasında geçecek dizinin hikayesi Moldova dan Türkiye ye gelen iki kadının hayatını ve burada yaşadıklarını konu alıyor.

Cast seçmeleri geçtiğimiz günlerde sona eren ve çekimlerine başlanan dizinin başrolleri arasında Mehmet Ali Nuroğlu, Erdal Yıldız ile Selçuk Yöntem var.

Mehmet Ali Nuroğlu Adem karakteri ile cesur, yardımsever bir taksiciyi, Erdal Yıldız otel ve pavyon işletmecisi Yaman'ı, Selçuk Yöntem ise Arif karakterini canlandırmaya hazırlanıyor.

Comments :

0 yorum to “Uçurum Dizisi İçin İlginç Tanıtım”

Yorum Gönder

 
sayaç
Zirve100 Toplist
Ping your blog, website, or RSS feed for Free My ZimbioMarketing Blogs
Marketing links toplist Toplist- Gazeteler- Mirc Bloggers - Meet Millions of Bloggers